Friday, September 26, 2008

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, 19/09/2008, Αρ. απόφασης 83/2008

Θέμα: <<Αίτημα Συντονιστικής Επιτροπής Θηραίων Πολιτών για το Κ/Ζ SEA DIAMOND>>

Το Επαρχιακό συμβούλιο κατόπιν διαλογικής συζήτησης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Εμμένουμε και επιμένουμε στις υπ’αριθμό. 2/2008 και 4/2008 αποφάσεις του Επαρχιακού μας Συμβουλίου, με τις οποίες ζητάμε και απαιτούμε την Απάντληση – Ανέλκυση του Κ/Ζ SEA DIAMOND.
2. Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε τις όλες ενέργειες που κάνει η Συντονιστική Επιτροπή Θηραίων Πολιτών, για την απάντληση – ανέλκυση του Κ/Ζ SEA DIAMOND και συμμετέχουμε ενεργά ως Επαρχιακό Συμβούλιο, ως Έπαρχος Θήρας σ’αυτές.
3. Να κλείσουν όλες οι Υπηρεσίες του Επαρχείου Θήρας την Πέμπτη 16.10.2008 για συμπαράσταση στην επιτροπή ανέλκυσης του ναυαγίου Κ/Ζ SEA DIAMOND, που θα γίνει έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας την 11η πρωινή, καθώς και την συμμετοχή όλων των Επαρχιακών μας Συμβούλων στην συγκέντρωση αυτή.
4. Να μας δοθεί χρονοδιάγραμμα από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, πότε υπολογίζεται να γίνει η απάντληση και η ανέλκυση του Κ/Ζ SEA DIAMOND, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
5. Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τον Ν.2881/2001 αρμόδιος φορέας είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, όπως πιστεύουμε ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης και να αναλάβει πρωτοβουλία η Κυβέρνηση για την άμεση απάντληση και ανέλκυση του ναυαγίου του Κ/Ζ SEA DIAMOND

No comments: