Tuesday, February 17, 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ 22/01/2009

ΘΗΡΑ, 22/01/2009
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΘΗΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ
Κ/Ζ SEA DIAMOND ΠΡΟΣ:
ΦΗΡΑ ΘΗΡΑΣ Τον Κ. Έπαρχο.κ. Χρυσ . Ρούσσο
Τηλ 22860 22568 & το Επαρχιακό Συμβούλιο Θήρας
22860 33646

Κύριοι,

Μετά την θερμή υποδοχή, που μας επιφύλαξε κατά την επίσκεψη μας στο Προεδρικό Μέγαρο για την υπόθεση της απομάκρυνσης του Sea Diamond από την Σαντορίνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και την πλήρη ανταπόκριση του αλλά και στήριξη του στον αγώνα των Θηραίων Πολιτών και την πρόσκληση του κ.Επάρχου προς τον κ.Πρόεδρο να επισκεφτεί το νησί μας, παρακαλούμε εμείς τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που βρεθήκαμε στην συνάντηση αυτή να προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατό, συνεργαζόμενοι με τον Δήμο Θήρας, επίσημη την πρόσκληση αυτήν.


Κρίνουμε, ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Σαντορίνη, με αφορμή αυτόν τον ιερό αγώνα που δίνουμε, για οριστική λύση του οικολογικού προβλήματος που μας απειλεί ,θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά και θεσμική αίγλη στην υπόθεση του Sea Diamond.


Θεωρούμε ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία της επίσημης αυτής πρόσκλησης καθότι το πρόγραμμα του, όπως και οι ίδιοι διαπιστώσαμε, είναι ιδιαίτερα φορτωμένο λόγω των θεσμικών υποχρεώσεων του εντός και εκτός της Ελλάδας.

Για οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητη την συμμετοχή μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε στην απόλυτη διάθεση σας.

Τα μέλη
Της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα
Θηραίων Πολιτών
Για την Ανέλκυση του Κ/Ζ Sea Diamond

No comments: