Thursday, April 10, 2008

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ-GREEN PASSPORT

Πρασινη Passport
Προωθηση της καλυτερης διαχειρισης της επικινδυνοτητας
Μια βασικη εννοια απο το Διεθνη Ναυτιλιακο Οργανισμο τις κατευθυντηριες γραμμες σχετικα με την ανακυκλωση των πλοιων, η Πρασινη Διαβατηριων εχει σχεδιαστει για την ενισχυση ασφαλεστερη και πιο φιλοπεριβαλλοντικων τη διαλυση των πλοιων. Με την εγκριση και επαληθευση μια Πρασινη Passport σας σκαφος, μπορουμε να σας βοηθησουμε να συμμορφωθει με τις κατευθυντηριες γραμμες και να απολαυσουν μια σειρα απο προσθετα πλεονεκτηματα μεσω της ζωης.
Τι ειναι το Πρασινο Passport;
Η Πρασινη Passport ειναι ουσιαστικα μια απογραφη των υλικων σε ενα πλοιο παρουσιασει τη δομη, τα συστηματα και τον εξοπλισμο που μπορει να ειναι επικινδυνες για την υγεια η το περιβαλλον. Ειναι διατηρηθηκε καθ 'ολη τη διαρκεια ζωης ενος πλοιου. Πριν απο τη διαλυση, οι λεπτομερειες των προσθετων κινδυνων στα καταστηματα και τα αποβλητα που εχουν προστεθει, και, στη συνεχεια, το εγγραφο μπορει να χρησιμοποιηθει για να βοηθησει την ανακυκλωση ναυπηγειο διατυπωσουμε μια ασφαλεστερη και πιο φιλοπεριβαλλοντικων σχεδιο παροπλισμου του πλοιου. Οπως επισης ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο για την ανακυκλωση πλοιων ναυπηγεια, η Πρασινη Passport βοηθα επισης να αυξησει την ευαισθητοποιηση του προσωπικου των υλικων επιβιβαζομενα μερη ενος πλοιου που μπορει να απαιτουν ειδικη μεταχειριση.
Ποια ειναι τα οφελη;
Προωθει την καλυτερη διαχειριση των κινδυνων, τη βελτιωση της ασφαλειας στα ενσωματωμενα συστηματα που επιτρεπουν να βελτιωθει μακροπροθεσμα η ευθυνη του σχεδιασμου.
Μπορει να βοηθησει τον οικονομικο σχεδιασμο με την καλυτερη συνειδητοποιηση των μεταβαλλομενων αξια των στοιχειων ενεργητικου και παθητικου φερομενης επικινδυνοτητας.
Πρασινη Passport προωθει την καλυτερη συνολικη περιβαλλοντικη ευαισθητοποιηση.
Η υπηρεσια παρεχει μετρησιμων και εφικτων στοχων για την πιστοποιηση ISO 14001.
Μπορει να σας βοηθησει να ενισχυθει η φημη της στην αγορα.
Ενισχυσεις ασφαλεστερη και πιο φιλοπεριβαλλοντικων τον παροπλισμο των πλοιων στο τελος του κυκλου ζωης τους.
Πως μπορει να βοηθησει: Lloyds Register;
Lloyds Register ηταν η πρωτη νηογνωμονα να εκδωσει μια Πρασινη ανεξαρτητα εξακριβωμενες Passport, το 2004. Εχουμε τωρα μια Πρασινη Passport εγκριση και επαληθευση υπηρεσιων και για τις δυο newbuilds και των υφισταμενων πλοιων. Διαβατηριο για την Πρασινη newbuilds Διαβατηριο για την Πρασινη newbuilds συντασσεται απο το ναυπηγειο και επαληθευεται απο το Μητρωο Lloyd κατα την κατασκευη της κανονικης διαδικασιας ερευνας. Πρασινη διαβατηριου για τα υπαρχοντα πλοια . Εαν το πλοιο βρισκεται ηδη σε υπηρεσια, θα συγκεντρωσει τις απαραιτητες πληροφοριες στον εαυτο σας, χρησιμοποιωντας ενα αμφιδρομο προτυπο που μας εφοδιασμου. Αυτο συμπληρωνεται απο ενα πλοιο η απο ανωτερους προισταμενος του προσωπικου του πλοιου. Τρεις μηνες πριν απο το επομενο μεγαλο πλοιο της ερευνας οφειλεται, θα υποβαλλουν τα συμπληρωμενα απογραφης σε μας για εγκριση. Εμεις στη συνεχεια συνεργαζεται μαζι σας για να διασφαλισει οτι θα ειναι οσο το δυνατον πληρεστερο. Οταν η ερευνα διεξαγεται, ο επιθεωρητης επαληθευει οτι η απογραφη ειναι μια λογικη εκπροσωπηση των επικινδυνων υλικων πλοιου.

Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών:
http://www.imo.org/about/mainframe.asp?topic_id=583&doc_id=2486
Lloyds Register:
http://www.lr.org/Industries/Marine/Services/Consultancy/Green+Passport.htm

No comments: