Wednesday, February 20, 2008

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη διάδοση των πληροφοριών, τις τάσεις, τα ζητήματα, την επικαιρότητα, τους ανθρώπους κ.α. Οι δημοσιογράφοι συλλέγουν πληροφορίες είτε προφορικά είτε γραπτά και τις δημοσιεύουν με αντικειμενικότητα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να εξυπηρετηθεί το ευρύ κοινό. Θα πρέπει λοιπόν ο δημοσιογράφος να είναι συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα.
Ο ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ:
α. φιλοσοφική θεωρία που υποστηρίζει ότι η ουσία του ανθρώπου εκδηλώνεται με την πρακτική ενέργεια:
Ο ακτιβισμός, μαζί με τον πραγματισμό, θεωρεί την αλήθεια ζήτημα ζωής και δράσης παρά ζήτημα νόησης.
β. ως χαρακτηρισμός κάθε πολιτικής συμπεριφοράς που δίνει υπέρμετρη σημασία στη δράση και μειώνει τη σημασία της θεωρητικής θεμελίωσης κάθε δραστηριότητας.

YOU TUBE.COM :διαδικτυακός τόπος προβολής βίντεο με ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση.

Αγαπητέ κε. Δήμαρχε.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Θα ήταν καλό οι άνθρωποι που σας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στο διαδίκτυο να σας ενημερώνουν καλύτερα!!!!!!!
Δεν υπάρχουν ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ στο διαδίκτυο που πρέπει να ΞΟΡΚΙΣΕΤΕ.
Στο YOU TUBE υπάρχουν βίντεο προσωπικά ή μη τα οποία προβάλλονται ελεύθερα.Αν στη μηχανή αναζήτησης βάλετε τη λέξη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ θα σας βγάλει όλα τα βίντεο τα οποία έχουν στο χαρακτηρισμό τους τη λέξη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.Επίσης αναφέρεται το διάστημα που προβάλλεται το κάθε βίντεο στο YOU TUBE 1 μήνα ,2 μήνες ,9μήνες..................................
Τα βίντεο που προβάλλουν το ναυάγιο του SEA DIAMOND και κατά την γνώμη σας ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ το πανέμορφο νησί μας ,προβάλλονται 9 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που ήταν λοιπόν ο κος Μαρκοζάνες να σας ενημέρωσει, 9 μήνες πέρασαν.Τώρα το ανακάλυψε????????????? Σας ενοχλεί το blog το οποίο στήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε και πονάνε το νησί όπως και εσείς,κάποιοι από αυτούς είναι γεννημένοι εδώ κάποιοι όχι.Το blog είναι ενημερωτικό και εχει καλές προθέσεις και ευαισθησίες.ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΣ κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΕ.
Το θέμα δεν είναι κε Δήμαρχε αν αγαπάτε το νησί εσείς περισσότερο ή οι άλλοι,ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΤΣΙ.
Θα ήθελα να διαβάσετε και εσεις κε Δήμαρχε το http://www.save-santorini.blogspot.com/
και έπειτα θα δεχτώ την κριτική σας , όπως και εσείς θα πρέπει να δέχεστε την κριτική από τους ΔΗΜΟΤΕΣ σας .
ΚΡΙΤΙΚΗ και ΑΠΟΘΕΩΣΗ ειναι συνοδοιπόροι των δημοσίων προσώπων στον πολιτικό τους βίο, κάνω λάθος κε Δήμαρχε???????????????
Αν οι φωτογραφείες απο τη συγκέντρωση της Κυριακης σας σοκάρουν δεν συνεπάγεται ότι δυσφημούν το νησί μας.Ίσως είναι ένας λόγος που δεν παρευρεθήκατε!!!!!!!!!!!!!!!
Είπατε οτι εσεις προβάλλετε τη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και εμείς την δυσφημούμε, θα ήθελα να σας ρωτήσω, που ήταν το περίπτερο του νησιού στη FITUR στη Μαδρίτη? Θα έχει περίπτερο το νησί μας στο Βερολινο ?Αυτός είναι ο τρόπος προβολής του νησιού και οχι τα ΞΟΡΚΙΑ.
Και μία τελευταία απορία.Αφού κε Δήμαρχε μας λέτε ότι βύθισαν το SEA DIAMOND σε σημείο που είναι στη δικαιωδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου γιατί δεν ζητήσατε ΕΣΕΙΣ να παραιτηθεί ΣΥΣΣΩΜΟ το διοικητικό συμβούλειο του εν λόγω Ταμείου παρά κάθεστε και μας μιλάτε για συνομωσίες 9 μήνες μετά.Γιατί δεν τους προστατέψατε αυτούς τους ανθρώπους ,γιατί τους αφήσατε να διαχειριστούν μια κρίση που ήταν πέρα των δυνατοτήτων τους.Γιατί δεν παρευρέθει ο κος Γρατσίας στη συγκέντρωση της Κυριακής να ενημερώσει τον κόσμο.Από που θα ενημερωθεί ο κόσμος κε ΔΗΜΑΡΧΕ????????????????

Αντίθετος στις ακρότητες και τις υπερβολές
Ανοιχτός στο διάλογο και την κριτική

ΣΤΑΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 comments:

Floss said...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κο ΜΑΡΚΟΖΑΝΕ

Κε Μαρκοζάνε δεν είμαι ειδικος για να διαχειριστω κρισεις ναυαγιων.Είμαι απλος πολιτης που κανενας μα κανενας δεν μπορει να με φιμωσει.Ζουμε σε μια Δημοκρατια η οποια μετα απο μακροχρονους αγωνες καταφεραμε να δημοσιοποιουμε ελευθερα τη γνωμη μας χωρις το φοβο της κριτικης.
Δεν θελουμε να διχασουμε.
Θελουμε να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.
Δεν εχω κατα νου να υποκαταστισω και να αμφισβητισω τα εκλεγμενα οργανα.ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.
Και αποψη μπορω να εχω και να την βροντοφωναζω εχω το δικαιωμα.
Δυσφημηση ειναι η απαξιωση των πολιτων και η μη ενημερωση του.
Δεν ζητησα απο εσας να με ενημερωσεται για το ναυαγιο γιατι ουτε ειδικοσς εισαστε ουτε εκλεγμενος απο τους πολιτες.
ματαιόδοξος -η -ο [mateóδoksos] Ε5: (για πρόσ. ) που επιδιώκει ή υπερηφανεύεται για κάτι, το οποίο συνήθως είναι ασήμαντο· κενόδοξος

ΣΤΑΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

elrozos said...

Αγωγές ετοιμάζονται να κάνουν διάφοροι γιατί δυσφημείται το νησί μας!
Ποιοί είναι αυτοί;
Τα διάφορα όρνεα που έφαγαν και ασέλγησαν πάνω στην Σαντορίνη που χάνεται, δεν χόρτασαν ως γνήσια αρπακτικά πρέπει να χαρακτηρίζονται από την ατέλειωτη λαιμαργία τους!
Μόνο να θυμούνται ότι ως όρνεα μπορούν να τρέφονται με ψοφίμια, εμείς δεν αποτελούμε λεία τους είμαστε ότι πιο ζωντανό έχει το νησί μας.

Τρελλοκράτης said...

Εγώ δεν έχω σκοπό να ταχθώ με τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά τα πράγματα είναι απλά: Αν κάποιος - Δήμαρχος, Λιμενάρχης, Θεός ή Διάβολος - μπορεί να κάνει κάτι για να ανελκυθεί το πλοίο και δεν το κάνει, τότε δεν δικαιούται να μιλάει για το καλό του νησιού...

Είναι ο τρίτος χρόνος που ζω μόνιμα στην Περίσσα, και με ενοχλεί να βλέπω αδράνεια αντί πρωτοβουλίας. Γι' αυτό και τίμησα την πορεία της περασμένης Κυριακής, όπως θα τιμήσω και κάθε ενέργεια η οποία θα είναι προς την κατεύθιυνση της προστασίας του περιβάλλοντος που ζούμε. Γιατί η μακροχρόνια υγεία όλων μας, είναι πολύ πιο σημαντική από το χρήμα που θα φέρουν τα βραχυπρόθεσμα οικονομικά ωφέλη της αποσιώπησης της αλήθειας...

Το πιο εύκολο πράγμα είναι η αποποίηση των ευθυνών, και σ' αυτήν την ιστορία υπάρχει μπόλικη από δαύτην. Αλλά αυτό που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τους υπεύθυνους πρέπει να είναι η αρετή και η τόλμη, και όχι το κιότεμα...

Θα είναι πολύ δύσκολο να με πείσετε προσωπικά ότι οι αρχές της Σαντορίνης δεν μπορούν να πιέσουν για την άμεση ανέλκυση του πλοίου. Πολύ δύσκολο...

Γιώργος Μηχιώτης

ΥΓ: Προφανώς με βρίσκει αντίθετο και όποια προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτή...